Despre Medisal

Compania MEDISAL SRL cu sediu in Targu Mures, str. Gheorghe Doja nr. 234 s-a infiintat in 23 August 2006 si are ca activitate comertul cu dispozitive medicale.

Cu o experienta dobandita in decursul a peste 17 ani de activitate in domeniu, avand in portofoliu peste 3000 de articole medicale, majoritatea disponibile pe stoc, MEDISAL SRL prin intermediul echipei care sta la baza succesului si evolutiei, prin intermediul Showroom-ului si a Magazinului Online www.medisal.ro, reuseste sa deserveasca la nivel national, pe intreg terioriul Romaniei, intr-un mod profesionist si etic, toate cadrele medicale indiferent de specializare si toate institutiile medicale de stat sau private, punand la dispozitia acestora aparatura medicala de ultima generatie si instrumentele sau consumabilele medicale necesare in activitatea zilnica.

Avand o gama foarte larga de produse medicale si practicand preturi rezonabile si de bun simt, MEDISAL SRL a reusit sa dezvolte si sa mentina o relatie stransa cu clientii sai de-a lungul anilor, oferind nu numai tehnica si produse de top, ci si informatii si sfaturi cu privire la achizitia unor dispozitive medicale, utilizarea acestora in conditii optime si cat mai eficient, oferind in multe cazuri suport in conceperea, implementarea si dezvoltarea unor proiecte sustenabile, menite sa dezvolte si sa asigure un act medical sigur si eficient din partea specialistilor in domeniul medical.

Echipa MEDISAL este formata din specialisti, gata oricand sa ofere suport si consiliere clientilor interesati de produsele si serviciile firmei. Majoritatea membrilor echipei reprezinta interesele acesteia inca de la infiintare, fiind devotati cauzei si progresului in domeniul care l-au ales si in care doresc sa exceleze.

Sediul MEDISAL in care ne desfasuram activitatea ne permite atat prezentarea si cormecializarea dispozitivelor medicale prin intermediul unui Showroom de dimensiuni generoase, cat si depozitarea acestora intr-un numar mare, oferind astfel clientilor nostri nu numai calitate ci si promptitudine in livrare.

Magazinul Online www.medisal.ro contine tot portofoliul nostru de produse si este actualizat permanent astfel incat sa putem pune la dispozitia clientilor nostri (doctori, asistenti medicali, pacienti, etc.) tehnica medicala si necesarul de produse medicale intr-o maniera cat mai simpla si accesibila, astfel incat oricine, de oriunde din Romania, sa poata comanda produsele noastre in deplina siguranta si transparenta.

Da, cu siguranta nu suntem perfecti, dar facem tot posibilul sa fim intelegatori, sa ne depasim barierele si sa invatam cate ceva pozitiv din fiecare experienta unica pe care o avem si de la fiecare client sau potential client care ne solicita produsele sau serviciile.

Pentru o lume mai buna, noi insine trebuie sa fim mai buni!

Asteptam cu drag solicitarile dumneavoastra!

Contact:

Telefon: +40 265 211 411  (Program de Luni pana Vineri intre orele: 08:00 - 16:00)

Fax: +40 265 211 412

E-mail:  office@medisal.ro