Mobilierul oferit de noi este proiectat in primul rand pentru a fi folosit in scop medical și de acea are de obicei culoarea alba. Desigur se poate comanda și in alte culori. Pe lânga produsele descrise mai jos exista și alte variante și dimensiuni care fac oferta mai larga. În cazul unei culori diferite de alb costul suplimentar este de 15%, ia...
Mobilierul oferit de noi este proiectat in primul rand pentru a fi folosit in scop medical și de acea are de obicei culoarea alba. Desigur se poate comanda și in alte culori. Pe lânga produsele descrise mai jos exista și alte variante și dimensiuni care fac oferta mai larga. În cazul unei culori diferite de alb costul suplimentar este de 15%, iar livrarea comenzii dureaza in plus cca. 2 - 4 saptamâni. Prețurile mobilierului nu includ transportul la destinație! Pentru detalii va rugam sa ne contactați.
Mai multe

Mobilier medical 

Contine 235 produse.
pe pagina
Pret: 1 110,00 lei

Pretul nu include cheltuieli de transport!Nu se livreaza prin servicii de curierat rapid!Va rugam solicitati oferta pentru transport!

Pret: 1 295,00 lei

Pretul nu include cheltuieli de transport! Nu se livreaza prin servicii de curierat rapid! Va rugam solicitati oferta pentru transport!

Se afiseaza 1-20 din 235 articole