Teste Labstrip U 11 plus (150 buc)

Teste Labstrip U 11 plus DOCUREADER 150buc/cut

Teste Labstrip U 11 plus DOCUREADER 150buc/cut

254,36 lei
cu TVA Livrare in 7-30 zile lucratoare
 In stoc furnizor

Descriere

LabStrip U11 Plus poate fi utilizat cu analizoarele de urina DocUReader 2 Pro, si LabUmat sau pentru citire vizuala.

Benzile de analiza de urina LabStrip U11 Plus de înalta calitate, cu parametri multipli, sunt teste medicale de diagnostic in vitro pentru uz clinic ai de laborator profesional. Acestea sunt concepute pentru analiza semicantitativa a urinei din urina proaspata. Benzile de testare LabStrip U11 Plus sunt destinate a fi utilizate in testele de depistare a bolilor hepatice, a obstructiilor biliare si hepatice, a diabetului si a bolilor hemolitice, urologice si nefrologice asociate cu hematurie sau hemoglobinurie, a bolilor rinichilor si ale tractului urinar si a modificarilor patologice ale pH-ului, precum si pentru investigarea sedimentului urinar.

Fiecare banda de testare are 11 zone de masurare care contin reactivi sensibili. Culoarea campului de testare se modifica ca urmare a unei reactii chimice dupa contactul cu urina. Aceasta coloratie poate fi detectata cu ajutorul analizoarelor de urina 77 Elektronika sau prin inspectie vizuala.

Nu toate testele pentru analiza de urina sunt create la fel! - LabStrip 11SG Plus incorporeaza un parametru de masurare suplimentar in comparatie cu alte produse similare de pe piata. Masurarea acidului ascorbic (vitamina C) este utila in determinarea rezultatelor fals negative pentru bilirubina si glucoza.

Parametrii:

 1. Bilirubina (mg/dl)
 2. Urobilinogen (mg/dl)
 3. Cetone (mg/dl)
 4. Acid ascorbic (mg/dl)
 5. Glucoză (mg/dl)
 6. Proteine (mg/dl)
 7. Sange (Ery/ml)
 8. pH
 9. Nitrit
 10. Leucocite (Leu/ml)
 11. Gravitatie specifica

Fisa tehnica

5715.03