Teste de urina CYBOW cu 11 parametri - 100 buc

Teste de urina CYBOW cu 11 parametri - 100 buc

Teste de urina CYBOW cu 11 parametri - 100 buc

50,52 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare
 In stoc

Descriere

Teste de urina CYBOW cu 11 parametri - 100 buc

Benzile de testare cu reactiv CYBOW trebuie să fie scufundate în urină și rezultatul trebuie citit. 

Rezultatul testului poate oferi informații despre starea metabolismului glucidic, funcția renală și hepatică, echilibrul acido-bazic și infecțiile tractului urinar.

Banda de testare scufundată în urină trebuie comparată cu scala de culori de pe cutie. Rezultatul poate fi citit vizual de pe banda de testare. De asemenea, poate fi citit instrumental cu un analizor chimic de urină.

Parametrii masurati:

 1. Urobilinogen: Testul se bazează pe reacția Ehrlich. Culoarea se schimbă de la roz pal la roz închis. Ingrediente: 4-Metoxibenzenediazonium 2,9 mg.
 2. Glucoză: Glucoza-oxidaza catalizează oxidarea glucozei pentru a forma peroxid de hidrogen. Peroxidul de hidrogen astfel format oxidează substanța formatoare de colorant din zona de reacție cu ajutorul peroxidazei. Ingrediente: glucoxidază (430U), peroxidază (200U), lodură de potasiu (12 mg).
 3. Bilirubină: Metoda se bazează pe reacția dintre bilirubină și sarea de diazoniu într-un mediu acid pentru a forma un colorant azoic. Culoarea poate varia de la maro gălbui deschis la bej sau roz pal. Ingrediente: nitrit de sodiu (0,733 mg), 2,4-diclorobenzen diazoniu 2,3 mg, acid sulfosalicilic 25 mg.
 4. Cetonă: Metoda se bazează pe reacția testului cu nitroprusiat (Legal). Acidul acetoacetic reacționează cu nitrofericidul într-un mediu alcalin pentru a da o schimbare de culoare de la bej la violet. Ingrediente: Nitroprusiat de sodiu (230,0 mg).
 5. pH: Metoda se bazează pe principiul unui amestec indicator. Se utilizează roșu de metil și albastru de bromotimol, rezultând o schimbare distinctă de culoare de la portocaliu la verde, albastru. (între pH 5 și pH 9). Ingrediente: Roșu de metil (0,05 mg), albastru de bromotiimol (0,5 mg).
 6. Sânge: Metoda se bazează pe activitatea hemoglobinei și a mioglobinei ca pseudoperoxidaze. Substanța formatoare de colorant este activată de hidroperoxid în prezența sângelui și culoarea se schimbă din galben în albastru. Ingrediente: Hidroperoxid de cumen (12 mg), o-Tolidină (35 mg).
 7. Gravitație specifică (SG): Ionii liberi din urină eliberează protoni din polielectroliți. Pe măsură ce aceștia sunt eliberați, pH-ul scade, iar culoarea albastru de bromotimol se schimbă din albastru verzui în verde gălbui. Ingrediente: Albastru de bromotimol (0,5 mg) Polivinil eter-ALT-acid maleic anhidru 140,5 mg.
 8. Proteine: Testul se bazează pe eroarea de proteină a indicatorului de pH. Atunci când pH-ul este menținut constant de un intermediar, coloranții indicatorului eliberează ioni "H" datorită prezenței proteinei și culoarea se schimbă din galben în verde-albăstrui. Ingrediente: albastru de tertabromofenol 0,34 mg.
 9. Nitrit: Testul se bazează pe reacția de diazotare a nitriților și a unei amine aromatice pentru a forma o sare de diazoniu. Aceasta este urmată de reacția azoică a sării de diazoniu și a componentei aromatice de pe zona de testare. Colorantul azoic rezultat determină o schimbare de culoare de la alb la roz. Ingrediente: Acid P-arsanilic 4,5 mg.
 10. Leucocite: Zona de testare conține ester de indoxil și sare de diazoniu. Urmează reacția azoică a aminei aromatice formate de esterazele leucocitare cu sarea de diazoniu de pe zona de testare. Colorantul azoic format determină o schimbare de culoare de la bej la violet. Ingrediente: ester de aminoacid indolar indus 1,3 mg.
 11. Acid ascorbic: Metoda se bazează pe pierderea de culoare a reactivului lui Tilmann. Prezența acidului ascorbic modifică culoarea foii de test de la albastru-cenușiu la galben. Ingrediente: 2,6-dicloro indofenol sare de sodiu 0,8 mg.

Fisa tehnica

4398.00
0.11 kg
30 Produse

Produse asociate