Nebulizator de mana ultrasonic, Rossmax NH 60

Nebulizator portabil cu piston Rossmax NH60

Nebulizator de mana ultrasonic Rossmax NH 60 cu compressor

267,51 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare
 In stoc

Descriere

Nebulizator portabil cu piston Rossmax NH60

Dimensiunea medie a particulelor generate de cupa de nebulizare VAT este de aproximativ 2,43µm (MMAD) - testare cu Impactorul in Cascada. In comparatie cu majoritatea cupelor de nebulizare de pe piata, cupa patentata VAT asigura o nebulizare mai performanta si mai eficienta.

MMAD ≤2.6 μm; Doza de Particule Fine (FPD): 75-80%

Dimensiune fina consistenta a particulelor pentru o terapie respiratorie eficienta

Cupa de nebulizare patentata Valva Ajustabila (VAT)

Mini Pompa

Design portabil fara tubulatura

Silentios

Foarte compact (6.3 x 6.4 x 15 cm)

Piesa bucala si masti pentru adulti si copii

Adaptor 12V inclus

Tehnologie Valva Ajustabila

RATA DE NEBULIZARE CONTROLATA LA DIMENSIUNEA CONSISTENTA A PARTICULELOR

Tehnologia patentata Valva Ajustabila permite administrarea medicatiei cu diferite grade de vascozitate in functie de afectiunea de care sufera fiecare utilizator fara a fi necesara schimbarea componentelor. Cupa de nebulizare cu Tehnologia Valva Ajustabila (VAT) permite utilizatorului ajustarea ratei de Nebulizare intre 0,08ml/min (pozitia inchis - minim) si pana la 0,2 ml/min (pozitia deschis complet -maxim) asigurand in acelasi timp o dimensiune constanta a dimensiunii particulelor. Rata crescuta de nebulizare (deschis complet) este utilizata pentru medicatia cu vascozitate ridicata si utilizatori cu capacitate respiratorie buna in timp ce rata redusa de nebulizare cu valva inchisa (minim) este adaptata necesitatilor copiilor sau bebelusilor cu capacitate respiratorie mai scazuta. VAT este recomandata pentru tratamentul afectiunilor respiratorii precum BPOC (Bronhopneumopatia obstructiva cronica) si astm precum si pentru alte situatii generale ce necesita utilizare intensa.

Mini Pompa

Special conceputa pentru mini nebulizatoare - MiniPompa este un design inovativ pentru nebulizatoarele portabile mici. Componentele pompei sunt de înaltă calitate produse de Rossmax Japonia. În plus, pompa este un model customizat ce permite ajustarea caracteristicilor și funcționalității pompei pentru a asigura parametrii specifici ai nebulizatorului.

Fisa tehnica

5644.00
1 Produs

Produse asociate