Histoacryl Octyl Micro adeziv pentru plagi 0.5 ml

Histoacryl Octyl Micro adeziv pentru plagi 0.5 ml

96,57 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile lucratoare
 In stoc

Descriere

Histoacryl® Octyl Micro 0.5 ml

Adeziv topic pentru piele

Solutia pentru inchiderea ranilor

Caracteristici

  • Timp de polimerizare rapida: 30 de secunde
  • Putere adeziva exceptionala
  • Flexibil, adezivul ramane intact timp de 7-10 zile dupa aplicare
  • Vascozitate ridicata pentru o manipulare usoara
  • Adeziv omogen, fara bule
  • Aplicator ergonomic, transparent
  • Material de baza nou, inovator, pe baza de octil-cianoacrilat

Indicatii de utilizare

Locul inciziei sau al traumei trebuie sa fie curat si uscat inainte de aplicarea adezivului. Asigurati-va ca marginile plagii sunt usor de aproximat. (Fig. 1)

Insurubati varful aplicatorului pe tubul filetat in sensul acelor de ceasornic pana cand aplicatorul este strans si asezat pe tub. Odata asezat, aplicatorul va perfora membrana de folie de pe tub si se va permite adezivului sa curga. (Fig. 2)

Tineti varful microtubului in jos. Strangeti usor tubul de la baza pana cand adezivul devine vizibil prin dispozitivul aplicator. Tineti dispozitivul indreptat in directia opusa pacientului, pana cand sunteti gata sa aplicati adezivul. (Fig. 3)

In timp ce va apropiati de marginile pielii, aplicati prin stoarcerea usoara si continua a tubului, in timp ce intindeti adezivul inainte si inapoi pe locul plagii. Continuati sa mentineti marginile plagii apropiate pana cand adezivul devine lipicios - de obicei, mai putin de 20 de secunde. Este de dorit un strat neted si uniform de adeziv. (Fig. 4)

Odata ce adezivul s-a polimerizat complet (nu este lipicios), puteti acoperi locul cu un bandaj secundar. Daca se foloseste un bandaj secundar, NU aplicati pe zona adeziva pana cand aceasta nu este complet neaderenta. Aplicarea in timp ce este lipicios poate duce la indepartarea adezivului in momentul indepartarii bandajului secundar si, eventual, la dehiscenta plagii. (Fig. 5)

Aruncati dispozitivul adeziv in conformitate cu protocolul normal dupa utilizare. (Fig. 6)

Fisa tehnica

6001.00
0.01 kg
7 Produse