Stilou pentru crioterapie CryoPen M

Stilou pentru crioterapie CryoPen M

Stilou pentru crioterapie CryoPen M

11.500,00 lei
cu TVA Livrare in 7-30 zile
 Disponibil la cerere

Descriere

Siguranta, confort, eficacitate, economie de timp pentru dermatologi si pacienti!
Dupa 10 ani de experienta producatorul lanseaza pe piata un nou model al Cryopenului.
Aceasta este un instrument foarte practic, performant, functional care distruge cu o precizie mare tesuturile bolnave tegumentare.
Inovatia consta in eliberarea si dirijarea unui jet de gaz la mare presiune si viteza care congeleaza formatiunile tegumentare din zona tratata.

Durata tratamentului depinde de suprafata si grosimea afectiunii.
Rata de penetrare este de cca 1 mm / 5 sec la o adancime maxima de congelare de 5 mm.

Cryopenul este indicat pentru tratarea leziunilor epidermale benigne ca: neguri, porokeratoza, keratoza seboreica, molluscum contagiosum, condyloma acuminata, nevi pigmentari, sola lentigo; in cosmetica pentru tratarea iregularitatilor fetei, gatului datorate procesului de inbatrinire a pielii.
Utilizatorului sunt oferite diferite microaplicatoare (acestea se disting dupa culori) avind diametre variate care permit alegerea potrivita pentru jetul de gaz.
Patroanele de gaz simplifica utilizarea Cryopenului, un patron putand fi folosit la tratarea mai multor leziuni ale aceluiasi pacient.
Modelul nou se distinge prin butonul prin care gazul degajat la utilizare se poate regla/doza mult mai precis. Astfel un patron de 8 g asigura 120 sec. de tratament.

Setul contine: cutie pentru patroane de 8 g, 3 buc microaplicatoare, pensa, gentuta.

Fisa tehnica

0064.00

Produse asociate