Gigasept Pearls 1.5 kg

Gigasept Pearls 1.5 kg

263,10 lei
cu TVA Livrare in 2-3 zile
 In stoc

Descriere

Caracteristici:

Dezinfectant de nivel inalt pentru instrumentar pe baza de oxigen activ, cu o formula multienzimatica, pentru curatare manuala si dezinfectie

Avantaje:

  • Eficacitate microbiologica completa prin combinatia sinergica de substante active, plus oxigen activ (realizeaza dezinfectia virucida cu 2% in 10 minute)
  • Performante remarcabile de curatare prin formula sa multienzimatica (proteaza, lipaza si amilaza) in combinatie cu un pH neutru (fara fixarea proteinelor) si surfactanti puternici
  • O excelenta compatibilitate a materialelor chiar si in cazul materialelor sensibile, cum ar fi endoscoapele flexibile
  • Mai multa siguranta pentru utilizatori - datorita structurii sale inovatoare sub forma de perle - fara praf (fara risc de inhalare)
  • Un sistem de ambalare inovator pentru access sigur si usor
  • Un miros surprinzator de placut

Domenii de utilizare:

Curatare si dezinfectare universala, de nivel inalt, a instrumentelor medicale termostabile si termolabile de toate tipurile. Potrivit in special pentru endoscoape flexibile si materiale sensibile, cum ar fi siliconul, policarbonatul, polisulfona si sticla acrilica. In plus, formula sa speciala este adecvata pentru utilizarea in bai cu ultrasunete, precum si in proceduri de procesare manuala si circulanta ( semi-automat ). Eficacitatea poate fi verificata cu ajutorul benzii indicatoare schulke, de exemplu pentru solutii contaminate sau temperaturi ridicate.

Date privind produsul:

Compozitie:

100 g de granule contin urmatoarele ingrediente active: 43,0 g percarbonat de sodiu, 22,0 g tetraacetiletilendiamina

Etichetarea conform Directivei (CE) nr. 648/2004:

> 30% agenti inalbitori pe baza de oxigen, <5% surfactanti neionici, <5% fosfati, <5% EDTA si saruri ale acestora, enzime, parfumuri.

Date fizico-chimice:

Culoare: albastru deschis

Punct de aprindere: nu este aplicabil

Forma: granulara

Vascozitate, dinamicitate: nu este aplicabil

Informatii privind pericolele si sfaturi privind siguranta:

H302 - Periculos daca este inghitit.

H318 - Provoaca leziuni oculare grave.

P280 - Purtati manusi/imbracaminte de protectie.

P301+P312 - DACA ESTE INGHITIT: Sunati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un doctor daca va simtiti rau.

P302+P352 - DACA INTRA IN CONTACT CU PIELEA :Spalati cu mult sapun si apa.

P305+P351+P338 - DACA INTRA IN CONTACT CU OCHII: Clatiti-va cu grija cu apa timp de cateva minute. indepartati lentilele de contact, daca aveti si nu e dificil. Continuati clatirea.

P332+P313 - Daca apare iritarea pielii: solicitati sfatul sau ingrijiri din partea medicului.

Sfaturi speciale:

Instructiuni de utilizare:

Granulele pentru dezinfectia instrumentelor se dilueaza cu apa rece pana la concentratia de utilizare dorita. Dozare: 1,0% - 2,0%, in functie de activitatea microbiologica. Preparati solutia utilizand lingura de dozaj. Exemplu de utilizare: 10 litri de solutie de lucru de 2% este echivalent cu 9,8 litri de apa si 200 g gigasept pearls. Adaugati apa si presarati cantitatea adecvata de granule. Amestecati de mai multe ori in primele 15 minute. Dupa acest timp de activare, solutia de lucru este gata de utilizare. Reziduurile minore nedizolvate formeaza un depozit activ, dar nu afecteaza eficacitatea solutiei. Imersati endoscoapele si instrumentele care urmeaza sa fie procesate in solutia de lucru imediat dupa utilizare. Asigurati o acoperire completa, inclusiv a instrumentelor cavitare, si lasati solutia sa actioneze. Dupa curatarea instrumentelor, clatiti abundent cu apa, cel putin de calitatea apei potabile, apa deionizata de preferinta, pentru a elimina complet reziduurile de solutie dezinfectanta.

Va rugam sa consultati recomandarile producatorului instrumentului referitoare la procesare. Nu amestecati solutia cu alte produse de curatare sau dezinfectanti. Nu este adecvata pentru instrumentele din alama si cupru, sau instrumente placate cu nichel si crom, care au fost pre-deteriorate mecanic. Potrivit recomandarilor Institutului Robert Koch din Germania, inlocuiti solutiile de lucru in fiecare zi lucratoare si in cazul in care contaminarea este clar vizibila.

Prin adaugarea de adjuvanti specifici, pH-ul gigasept pearls este limitat intr-un interval neutru. Acest lucru previne coagularea proteinelor (legarea proteinelor pe suprafete) si ofera, de asemenea, o compatibilitate optima a materialelor.

Eventualul transfer de cantitati mici de solutie din etapa de curatare preliminara nu implica interactiuni cu substantele de curatare si substantele de dezinfectie in procesarea automata a endoscoapelor ( de exemplu, pe baza de glutaralaldehida si aceid peracetic).

Fisa tehnica

8451.00
1.50 kg
3 Produse