Terapia Durerii - BIOFREEZE®

Biofreeze

Obstacolele fac parte din viata de zi cu zi. De 25 de ani, BIOFREEZE® ii ajuta pe suferinzi sa depaseasca durerea si sa revina la forma lor maxima.

Mentolul stimuleaza receptorii de rece astfel creeaza o senzatie de racire pe si sub piele, ajutand la ameliorarea durerii. Formula BIOFREEZE contine concentratia ideala de mentol.

Contrar credintei populare, gheata nu reduce imflamatia, dar reduce durerea. BIOFREEZE® reduce, de asemenea, durerea - si sa constatat ca scade durerea de aproape 2 ori mai eficient decat gheata. De asemenea, este mai putin probabil sa experimentati rigiditate, iritatie a pielii, dureri si amorteli temporare in timpul aplicarii, asa cum ati face cu gheata.

In zilele noastre, analgezia se indreapta spre utilizarea analgezicelor topice, lasand deoparte analgezicele sistemice. Aceasta tendinta este influentata de efectele secundare bazate pe dovezi, sustinute de cercetare, ale analgezicelor sistemice utilizate in prezent. 

Medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), inhibitorii COX-2 si opiaceele pot afecta tractul gastro-intestinal, inima, rinichii si alte organe, precum si constiinta de sine.

In schimb, analgezicele topice, cum ar fi BIOFREEZE®, au un efect analgezic tintit cu niveluri scazute de absorbtie sistemica, reducand astfel riscul de toxicitate sistemica si/sau interactiuni medicamentoase. BIOFREEZE® este o alternativa eficienta si mai sigura la medicamentele sistemice.

Aplicarea Biofreeze direct pe piele poate aduce o ameliorare directionata si eficienta a durerii, fara riscurile asociate pastilelor orale.

Avantajele formulei BIOFREEZE®: ACTIONARE RAPIDA / DE LUNGA DURATA / PUTERNICA

sursa: www.biofreeze.com; www.biofreeze.hu

BIOFREEZE® este o marcă înregistrată a grupului de companii Reckitt.