Lista de produse dupa marca IMED Ltd.

IMED Ltd. Este o firma mica si inovatoare de produse medicale infiintata in urma cu peste 20 de ani de catre persoane private din Ungaria si Germania. Activitatea principala a companiei este dezvoltarea, producerea si comercializarea echipamentelor medicale computerizate. Produsul sau principal este un electrocardiograf avansat bazat pe computer, cunoscut sub numele de ECG bazat pe computer CARDIAX. Introdus pentru prima data in Germania in 1991, CARDIAX PC-ECG a devenit un succes comercial. De atunci, produsul a evoluat in continuare prin mai multe rafinamente hardware si software, inclusiv conectivitate USB si wireless (WiFi) si compatibilitate cu cele mai recente versiuni ale sistemului de operare Windows®. Asigurarea fiabilitatii constante a fost un obiectiv important al programului nostru de dezvoltare.

Echipa noastra de dezvoltare este bazata pe ingineri si programatori de inalta educatie, cu experienta, care au obtinut anterior rezultate deosebite in concursurile scolare nationale. Datorita sofisticarii si standardelor sale de inalta calitate, CARDIAX a devenit un produs bine cunoscut in toata Europa. Pe langa comercializarea in Ungaria, exportam produsele noastre in Germania, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Italia, Serbia si Romania. Avem si vanzari in Austria, Franta si in Cehia. In afara Europei, avem interese de afaceri in Brazilia, SUA, Australia si India.

Forta IMED Ltd. consta in flexibilitatea noastra. Prin colaborari cu mai multi dintre clientii si partenerii nostri, procesele noastre de dezvoltare software au devenit atat mai riguroase, cat si mai versatile. Incercam intotdeauna sa incorporam nevoile individuale si ideile diversilor parteneri in fiecare proiect. In acest fel, CARDIAX a devenit o aplicatie elaborata, cu standard ridicat, care este in continua dezvoltare si imbunatatita in continuare. Software-ul CARDIAX poate fi integrat cu software-ul de gestionare a bazelor de date al Institutului National Cardiologic, precum si cu produse software ale cunoscutilor producatori germani de ergospirometre. De fapt, schema de codare a sistemului de asigurari de sanatate din Finlanda a fost deja integrata in CARDIAX.